Over ons

Rob is opgegroeid op manege Heijligers in Asten waar zijn ouders een succesvol manegebedrijf runden. Het paardenvirus heeft Rob al op jonge leeftijd besmet en hij was in zijn jeugd al heel succesvol met zowel de pony’s als paarden. Nina is opgegroeid in zweden en was daar actief als amateur ruiter bij de pony’s, verhuisde in haar tienerjaren met haar familie naar Nederland en ontmoette daar Rob.  Toen in 2005 de manege werd verkocht aan de neven van Rob, startten Nina en Rob samen hun eigen bedrijf Stal Heijligers en al gauw was er bouwgrond gekocht aan de Laarbroek in Asten. Daar begon de mooie reis van Stal Heijligers waar met hard werk en veel plezier dagelijks wordt gewerkt aan talent. Het ontwikkelen van talent is waar de bron van succes ligt en wat ons toekomstperspectief biedt.
De stal staat onder deskundige leiding van Rob Heijligers en Nina Fortgens. Rob concentreert zich op het trainen van de paarden en het rijden van wedstrijden. Daarbij is hij ook actief met  het geven van instructie en de handel in talentvolle springpaarden. Nina zorgt voor het totale management van de stal. Door jarenlange ervaring en kennis te combineren is er en dynamisch bedrijf ontstaan gekenmerkt door professionalisme in paarden.
Stal Heijligers wordt gesponsord door TVW Veewagens, specialist in het maken van paardenwagens op maat.

 

"Paarden die door Rob zijn opgeleid gaan vol vertrouwen de toekomst in"
Anja
"Rob en Nina zijn zeer hartelijke mensen. Ze zijn professioneel en kunnen heel efficiënt en doelgericht omgaan met de klant"
Paul
"Mijn geweldige paard Cookie Monster heb ik gekocht bij Stal Heijligers, en wat ben ik deze mensen dankbaar voor dit paard. Niet alleen voor dit paard, maar ook voor de super fijne begeleiding"
Lynn
"Rob kan fijn coachen, hij weet je vertrouwen te geven en te motiveren om het beste uit je naar boven te halen."
Kimberley

Wij geloven in:

Kwaliteit

We are motivated by the happiness we feel when working with horses, and how rewarding it is to win prizes as a result of our partnership.