Instructie

Met plezier paardrijden

Rob Heijligers is in het bezit van het internationaal trainingspaspoort en geeft les aan veel ruiters op verschillende niveaus. Het doel is uiteraard om de beste resultaten te bereiken maar vooral ook: Met plezier paardrijden, en dat bereik je altijd vanuit rust en vertrouwen. Er wordt veel gewerkt aan de basis en de controle over je paard of pony.

Rob geeft springles aan beginnende en ervaren ruiters en amazone’s. Dit kan zowel individueel als in groepjes van maximaal 4 personen met je eigen paard of pony. De groepen worden naar niveau ingedeeld. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid geboden om springcursussen te volgen of gedurende een periode met eigen paard te komen trainen en begeleid te worden tijdens wedstrijden. De mogelijkheden zijn legio, geef uw wensen aan in het contactformulier en we maken in overleg met u een plan op maat.

"Rob kan fijn coachen, hij weet je vertrouwen te geven en te motiveren om het beste uit je naar boven te halen."
Kimberley
"Rob en Nina zijn zeer hartelijke mensen. Ze zijn professioneel en kunnen heel efficiënt en doelgericht omgaan met de klant"
Paul
"Mijn geweldige paard Cookie Monster heb ik gekocht bij Stal Heijligers, en wat ben ik deze mensen dankbaar voor dit paard. Niet alleen voor dit paard, maar ook voor de super fijne begeleiding"
Lynn
"Paarden die door Rob zijn opgeleid gaan vol vertrouwen de toekomst in"
Anja

Wij geloven in:

Kwaliteit

We are motivated by the happiness we feel when working with horses, and how rewarding it is to win prizes as a result of our partnership.