Opleiding

Stal Heijligers haalt het beste uit elk paard!

“The pride of developing a young horse to it’s maximum potential is far more meaningful to the true horseman than any monetary gain”

Indien u waarde hecht aan een professionele opleiding kunt u voor een korte of lange periode zowel jonge als doorgereden paarden bij ons in training zetten. Een gedegen opleiding van een jong paard vormt immers de basis voor latere successen. De paarden krijgen dan bij ons de perfecte zorg, consequente training -/-, en alle tijd en aandacht die ze verdienen. Passie en geduld zijn belangrijke factoren als je werkt met talentvolle jonge paarden die de sterren van de toekomst gaan worden.

Er zijn vele internationale springpaarden die bij Stal Heijligers de basis hebben geleerd, zoals bijvoorbeeld: SRI Aladdin (Quasimodo), Wotherspoon (Indorado), -/- en Caprice (Kashmir van het Schuttershof) en Barcelona (Mr. Blue). Momenteel heeft Rob de beschikking over enkele kwaliteitsvolle springpaarden om internationaal mee naar concours te nemen en een groot aantal beloftevolle jonge paarden die worden klaar gemaakt voor de Nederlandse kampioenschappen jonge paarden in Ermelo en de Wereldkampioenschappen in Lanaken. Verder worden er op Stal Heijligers ook diverse hengsten opgeleid en is Rob succesvol in de jaarlijkse KWPN hengstencompetitie.

"Paarden die door Rob zijn opgeleid gaan vol vertrouwen de toekomst in"
Anja
"Mijn geweldige paard Cookie Monster heb ik gekocht bij Stal Heijligers, en wat ben ik deze mensen dankbaar voor dit paard. Niet alleen voor dit paard, maar ook voor de super fijne begeleiding"
Lynn
"Rob kan fijn coachen, hij weet je vertrouwen te geven en te motiveren om het beste uit je naar boven te halen."
Kimberley
"Rob en Nina zijn zeer hartelijke mensen. Ze zijn professioneel en kunnen heel efficiënt en doelgericht omgaan met de klant"
Paul

Wij geloven in:

Kwaliteit

We are motivated by the happiness we feel when working with horses, and how rewarding it is to win prizes as a result of our partnership.