USP’s

Resultaat:

Wij vinden het belangrijk om resultaat te halen met het werk wat we doen, dat geeft zoveel voldoening. Rijbaarheid en optimale ontwikkeling van de paarden geeft goede resultaten op wedstrijd. Talent, resultaat een goede rijbaarheid leiden tot een succesvolle verkoop en tevreden klant. Bijvoorbeeld het paard SRI Aladdin wat wij als 2 jarig paard hebben aangekocht en opgeleid. Dit paard was heel succesvol tijdens de Nederlandse kampioenschappen voor jonge paarden en tevens ook op de wereldkampioenschappen in Lanaken. Door deze goede resultaten is het paard verkocht. Zijn talent bewijst het paard nu op wereldniveau in Amerika.

Vertrouwen:

Ons hele bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen. Het vertrouwen tussen ruiter en paard is essentieel, het is teamwork wat resultaat geeft. Daarbij is het vertrouwen van onze klanten onmisbaar. Langetermijndenken, samenwerken en open en eerlijke communicatie is onze manier van vertrouwen geven. Een goed voorbeeld van vertrouwen is de samenwerking met Stal Hendrix waar we sinds het oprichten van ons bedrijf veel paarden voor opleiden.

Service:

We staan altijd voor je klaar en denken in mogelijkheden. Door onze ervaring en kennis kunnen we goede begeleiding en advies geven. Een aantal voorbeelden van goede service is dat we altijd bereikbaar zijn en snel handelen. Denk ook aan coaching, begeleiding en training na verkoop, advies omtrent voeding, verzorging en management.
Deze drie aspecten van onze bedrijfsfilosofie leiden tot een gemene deler, namelijk klanttevredenheid. Voor ons is klanttevredenheid het belangrijkste doel, en om de verwachtingen van de klanten waar te maken en te overtreffen geeft een gevoel van geluk.

"Mijn geweldige paard Cookie Monster heb ik gekocht bij Stal Heijligers, en wat ben ik deze mensen dankbaar voor dit paard. Niet alleen voor dit paard, maar ook voor de super fijne begeleiding"
Lynn
"Rob kan fijn coachen, hij weet je vertrouwen te geven en te motiveren om het beste uit je naar boven te halen."
Kimberley
"Paarden die door Rob zijn opgeleid gaan vol vertrouwen de toekomst in"
Anja
"Rob en Nina zijn zeer hartelijke mensen. Ze zijn professioneel en kunnen heel efficiënt en doelgericht omgaan met de klant"
Paul

Wij geloven in:

Kwaliteit

We are motivated by the happiness we feel when working with horses, and how rewarding it is to win prizes as a result of our partnership.